EXKLUZÍV: Így szedte össze Jude Law Zimány Lindát

Horváth Balázs Horváth Balázs minden más 2014. április 10. 02:34

Az angol színész tegnap este a Kolorban szórakozott, mielőtt egymásnak estek a szelebritivel. Hullarészegen.

forrás: facebook
forrás: facebook

A Budapesten forgató angol színész magyar barátaival szórakozott a belvárosi Kolorban, ahol jókedvűen beszélgetett és szelfizett minden boldog-boldogtalannal, aki betalálta őt nemes óhajával. A három-gyerekes-családapa Law, nem rég szakított Sienna Miller színésznővel, így hát az, hogy Zimány Linda seggét fogdosta morális problémákat sem vethetett fel benne.

Affasztnem.

Ugyanis aktuális szerelme, Ruth Wilson csupán pár napja érkezett Budapestre.

És, hogy a Velvet is írhasson valami érdekeset az esetről, Jude Law Heinekent ivott és a hely pizzáját fogyasztotta. Emberünk szeret viccelődni, hosszasan sztorizgatni és nagyokat nevetni, mint általában az emberiség nagy része. Emellett pedig sokat dohányzik, bár állítólag ez nem zavarta Zimány Lindát, amikor elindultak kettesben a rendelt taxi felé. Olybá tűnik, a leendőbeli szupermodell számára a Law vezetéknév, mint jogász hallgatónak fantasztikusan erotikusan cseng.

De, hogy mégis mit tanultunk ebből? Például, hogy nem kell a tömeges mennyiségű közösségi oldalakon lógni repülőtereken dekkolni ahhoz, hogy megtaláld ŐT, hidd el a véletlen általában mindig bejön. Legalábbis nekünk. Az angol színész is csak egy hús-vér ember a többi közül, aki piál, szórakozik, kúr, eszik, flörtöl, taxizik, ha szabadideje engedi.