Klíma akció

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klíma akció

A nyár közeledtével egyre több helyen futunk bele akciós klímák tömegébe. Ez rendkívül kecsegtetően hangzik, de csak elsőre. Ha kicsit jobban utánajárunk, akkor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a legtöbb ilyen kiárusítás elavult modelleket kínál.

Klíma akció Klíma akció

Hurrá, itt a nyár, vele együtt a klíma akciók!

Ezzel együtt ömlik ki a postaládából a szórólap, a különféle nagy áruházak akciós ajánlataival. Akciós klímát árulnak mindenhol, épp csak a sarki kisbolt talán, ahol nincs kínálat belőlük. Tessék-tessék, csak vigyék, már csak ma, csak Önnek és a többi hasonló, vevőcsalogató marketing húzás, mely épp arra való, hogy az embereket meggondolatlan vásárlásra ösztönözze. 

Érdemes azonban alaposan utánajárni. Még ha ki is szemeltünk egy számunkra szimpatikus modellt, egy akciós klíma az áruház polcán csábítóan hathat ránk és hajlamosak vagyunk elfelejteni, miért egy másik modellt választottunk ki korábban. Mindenképp utána kell járni az akciós ajánlatoknak. 

Akciós klímák buktatói

Az akciók során többnyire azokat a modelleket szokták kiárusítani, amik megmaradt készletek és foglalják a helyet a polcon. Lehetséges, hogy nekünk elég az a készülék, amit épp leakcióztak, ám az is lehet, hogy egy több éves modell lévén az egy kisebb tudású, akár rosszabb energiabesorolású készülék, mint amire nekünk szükségünk lenne.

Ez miért rejthet magában nem kívánt veszélyeket? Már ha veszélyként éljük meg azt, ha a vártnál sokkal többet fog fogyasztani a klíma. Ugyanis évről évre egyre energiatakarékosabb működésre alkalmas modelleket fejlesztenek ki. Lehetséges, hogy kicsivel többet kell értük fizetni, azonban ez minden esetben megtérül, ha egy energiatakarékos modellért fizetünk inkább, mint egy kissé elavultabb, régebbi típusú készülékért. 

Klíma akció
Klímaszerelés

Hogyan lehet vásárolni?

Sokakat meglep a következő információ, azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogy klímát nem lehet csak úgy, az utcáról betévedve megvásárolni. Ahhoz, hogy klímát tudjunk venni, szükségünk van egy végfelhasználói tanúsítványra, melyet akkor szerezhetünk meg, ha leszerződünk egy klíma szerelésére jogosult szakemberrel, vagy céggel.

Miért van ez így?

Azért, amiért a klímát is csak engedéllyel rendelkező klímaszerelő szerelheti be, sőt, a későbbiekben szükségek karbantartási munkálatokat és javításokat is csak ilyen szakemberek végezhetik. Nekik rendelkezniük kell egy, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiállított hivatalos engedéllyel, melyet csak a végzettségüket igazoló, regisztrált klímaszerelők kaphatnak meg. Ennek az oka pedig egészen egyszerű. Ugyanis a rendelet létrehozatala előtt ellenőrizhetetlen, probléma esetén pedig utolérhetetlen önjelölt szakemberek okoztak megannyi kárt nem csak a klíma tulajdonosoknak, de a gyártóknak is. Ennek értelmében a garancia is elvész, ha olyan ember nyúl a berendezéshez, aki erre nem jogosult. 

Klímáját nálunk is beszerezheti bonyodalmak nélkül

Azonban erre is van egy rendkívül jó hírünk. A klímát ugyanis rajtunk keresztül is beszerezheti. Ráadásul mi is hozzá tudjuk segíteni egyes akciós modellek beszerzéséhez, ám ebben az esetben biztos lehet benne, hogy nem fog mellé nyúlni, mivel mindig az Ön és családja igényeinek megfelelő készüléket fogjuk javasolni, amellyel kapcsolatban nekünk már nagy tapasztalatunk van. Mivel sok éve vagyunk a szakmában, pontosan tudjuk, melyik készüléktől mi várható. Melyek azok az akár olcsóbb modellek is, amelyek kedvező áruk ellenére sem zsákbamacskák, hiszen ismerjük, szereljük ezeket régóta. 

Ha rajtunk keresztül szerzi be klímáját, a végfelhasználói tanúsítvány gondját is levesszük a válláról, ráadásul biztos lehet benne, hogy megbízható készüléket ajánlunk, mivel ismerjük az összes típust.

Klímaszerelés
Klímaszerelés

Klímaszerelés különleges ajánlattal

Ezen felül is tartogatunk még azonban kedvező ajánlatot. Ugyanis, hogyha velünk szerelteti be klímáját, akkor azon felül, hogy 1 teljes év beszerelési garanciát adunk és az első karbantartással is meglepjük, melyet teljesen ingyen végzünk el. Keressen meg minket még a készülék kiválasztása előtt, hogy segíthessünk Önnek a lehető legoptimálisabb klímakészüléket kiválasztani, az otthona igényeinek megfelelően!

Budapest egész területén vállaljuk klímák telepítését, akár készülék beszerzéssel együtt. Ezen kívül hívhat minket, ha karbantartásra, javításra, vagy csak egy tisztításra, gázfeltöltésre lenne szüksége. Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Klíma akció Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klíma akció - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!