A Nozo Clean Hungary Kft. a koronavírus által okozott rendhagyó helyzet ellenére is a szokott minőségben és időben folytatja tevékenységét.

Klíma beszerelés, karbantartás Kőbánya

  1. Tisztasági festés
  2. Klíma beszerelés, karbantartás Kőbánya

A következő oldalkat találtuk meg a kifejezésre: Klíma beszerelés, karbantartás Kőbánya. Amennyiben nem találja, amit keresett keressen miket telefonon vagy e-mailben. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.

Klíma beszerelés, karbantartás Kőbánya Klíma beszerelés, karbantartás Kőbánya

ccc

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!