Klímaszerelés Budapest

  1. Klímaszerelés Budapesten és környékén
  2. Klímaszerelés Budapest

Tudta Ön, hogy klímát nem lehet csak úgy megvásárolni, hogy besétálunk az áruházba és a kosarunkban kitoljuk? Tudta azt is, hogy a klímát már csak hivatalos engedéllyel rendelkező szakember szerelheti be, mert erről törvény is rendelkezik?

Klímaszerelés Budapest Klímaszerelés Budapest

Klímaszerelés Budapest összes kerületében

Cégünk Budapest összes kerületében vállalja klímák telepítését, de ezen felül számíthat ránk minden klímával kapcsolatos munkálatban. Karbantartás, javítás, szivárgásvizsgálat, gázfeltöltés, mindegy mi az, mi mindet garanciálisan és magas színvonalon kivitelezzük. 

Munkatársaink több évtizede a szakmában dolgoznak, tapasztalt és precíz szakemberek. Munkájukra minden esetben garanciát vállalunk. Ha Önnek is fontos, hogy milyen szakembereket enged be az otthonába, akkor a legjobb helyen jár, mert kollégáink diszkrét és megbízható emberek. Munkájukat magas színvonalon és nagyon gyorsan végzik el minden esetben. A készülék kiválasztásában is a segítségére tudnak lenni, mivel egy helyszíni vizsgálat során fel tudják mérni azt, hogy Önnek mekkora teljesítményű készülékre lesz szüksége ahhoz, hogy abban később se csalódjon. 

Klímavásárlás tudnivalók

Ma már nem lehet úgy klímát vásárolni, mint régebben. Pár évvel ezelőtt még magunk megvehettük a kiválasztott készüléket, ma azonban már ez nem lehetséges. Illetve most is megvásárolhatjuk, de szükségünk van hozzá egy hivatalos végfelhasználói tanúsítványhoz, melyet egy klímaszerelő szakember állított ki. Rajtunk keresztül is megvásárolhatja klímáját, ebben az esetben a tanúsítvány miatt sem kell aggódnia.

A másik, ami miatt érdemes odafigyelni vásárlás során az akciós klímák csábítása. Már akkor is jobban megértjük ezt az állítást, ha kicsit jobban belegondolunk abba, hogy milyen termékeket szoktak a leggyakrabban leárazni. Természetesen többnyire azokat, amelyek kissé elavultak, ezért nem vették meg őket, a polcon meg csak a helyet foglalják. Ezeket a készülékeket leárazzák, hogy helyet csináljanak az újabb készülékeknek. Mielőtt akciós klímát veszünk, alaposan tájékozódjunk mindenről. 

Klímaszerelés Budapest
Klímaszerelés Budapest

Ki szerelheti be a klímát?

A klímát csak olyan szakember szerelheti be, aki a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által regisztrált szakember és rendelkezik egy általuk kiállított engedéllyel. Ezt az engedélyt csak komoly szakemberek kaphatják meg. A cégünk alkalmazásában álló szakemberek mindegyike rendelkezik minden hivatalos képesítéssel és engedéllyel ahhoz, hogy színvonalas munkát tudjanak végezni.

Ki javíthatja a klímát?

Minden klímával kapcsolatos javítási vagy karbantartási munkálatot szintén csak szakemberek végezhetnek el. Amennyiben nem így történik, úgy a gyártó megvonhatja a gyári garanciaidőt. Azért hozták ezt a szankciót, mert korábban nagyon sok önjelölt ezermester okozott temérdek kárt azzal, hogy hozzáértés nélkül kezdték el bütykölni az amúgy is érzékeny klímaberendezéseket, melyek ennek következtében meghibásodtak, akár javíthatatlan károsodást szenvedtek el. 

Klímaszerelés menete

A klímaszerelés már a a kiválasztással elkezdődik. El kell dönteni, hogy hova kerül a készülék, hol garantálható a legjobban a hatékonysága. Ezután kollégáink felszerelik a tartókonzolokat, véséssel kialakítják a csőrendszer helyét a falban és felszerelik az egységeket. Bekötik a hálózatba a készüléket, majd leellenőrzik annak működését. Ezután megmutatják Önnek a használatát és részletesen elmagyarázzák a tennivalókat. 

Vésés nélkül is meg lehet oldani a csövek elvezetését, azonban akkor az eredmény kevésbé lesz esztétikus. Ha felújítást végeznek, érdemes klíma előcsövezést csináltatni, hogy később ne kelljen szétvésni a szép falat.

Klímaszerelés Budapest
Klímaszerelés Budapest

Karbantartás fontossága

Éppúgy, mint ahogyan az autót is időnként ellenőrizni szükséges, a klímákra is igaz ez. Karbantartás során tisztításra és fertőtlenítésre kerítünk sort, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy a szűrőkben megtelepedő mikroorganizmusok ne okozzanak komoly megbetegedéseket. A kompresszort is ki kell tisztítani, mivel enélkül csökken a teljesítménye és akár javíthatatlanul meghibásodhat. Karbantartás alkalmával ellenőrizzük a gáz töltöttségi szintjét is a készülékben és ha szükséges, akkor elvégezzük a gázfeltöltést.

A rendszeresen karbantartott klímák szinte soha nem hibásodnak meg. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni ennek a fontosságát. Ezeket a folyamatokat csak szakember végezheti. Hívjon minket bizalommal, ha klímát szeretne, vagy klímával kapcsolatos szolgáltatásra van szüksége. Személyre szabott ajánlatot adunk!

Klímaszerelés Budapest Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáktatási terület Budapest és környéke. Klímaszerelés Budapest - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!