vasárnap , 14 július 2024
Kezdőlap Tech Új iSTYLE Apple Premium Partner üzlet a Westendben
Tech

Új iSTYLE Apple Premium Partner üzlet a Westendben

59
Apple iSTYLE üzlet Westend budapest

Az iSTYLE, az Apple termékek vezető hazai viszonteladója, a mai napon megnyitotta második Apple Premium Partner üzletét a Westend City Centerben. A lépés fontos mérföldkő az iSTYLE életében, hiszen az új flagship store árukínálata, magasan képzett munkatársai és minőségi szolgáltatásai még közelebb hozzák az ikonikus Apple Store-ok vásárlási élményét a hazai közönséghez.

Az első Apple Premium Partner üzlet megnyitása az Árkádban egy olyan sikertörténet, amellyel az iSTLYE egy teljesen új mércét vezetett be a hazai piacon, és amely mind árbevételben, mind kosárértékben kétszámjegyű növekedést hozott a cégnek a tavalyi évben. Ezt a trendet tervezi folytatni a Westend City Centerben második APP üzletével a hálózat.

Az Apple új kiskereskedelmi üzletkoncepciója alapján kialakított második kiemelt márkabolt nagyobb területen, közel 150 négyzetméteren, a bevásárlóközpont földszintjén helyezkedik el. Modern, letisztult dizájnjával mind a technológiai trendekre érzékeny kozmopolita vásárlók, mind pedig a vállalati szegmens képviselői számára kényelmes hozzáférést nyújt a legújabb Apple választékhoz a főváros szívében.

Az első iSTYLE Apple Prémium Partner üzlet sikere után nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy megnyithatjuk új APP márkaboltunkat a Westend City Centerben. Szakértő csapatunk elkötelezett, hogy a legmagasabb színvonalú Apple-termékek mellett minőségi szolgáltatásokat kínáljunk mind a nagyközönség, mind pedig vállalati ügyfeleink számára, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő tökéletes megoldást. – emelte ki Gyarmati Csaba, az iSTYLE regionális igazgatója.

Az elsősorban magánfelhasználók számára nyújtott kiskereskedelmi szolgáltatásairól ismert iSTYLE B2B részlege is több mint 10 éve segíti a hazai cégek és vállalkozók munkáját. A vállalati partnerek számára nyújtott szolgáltatások 2024-ben még nagyobb szerepet kapnak a hálózat stratégiájában, amelynek keretében a vásárlói élmény és a kiskereskedelmi teljesítmény növelése mellett a kkv szektor kiemelt megszólítását tervezi a vállalat.

A magas minőségű Apple termékek mellett az iSTYLE átfogó, egyedi igényekre szabott B2B megoldásokat kínál a vállalati partnerei számára. Az eszközbeszerzéstől a telepítésig és folyamatos támogatásig komplex üzleti szolgáltatásokat biztosít, melyek célja a munkahelyi termelékenység és hatékonyság növelése mind IT, mind HR, mind pénzügyi területen.

Apple iSTYLE üzlet  Westend

Miért érdemes vállalati szinten is az Apple termékeket választani? – erre ad választ a nemzetközi kutatócég, a Forrester tanulmánya[1], amely a Mac-ek vállalati környezetre gyakorolt gazdasági hatásait vizsgálja.

  • Csökkenő IT támogatási és üzemeltetési költségek, kevesebb meghibásodás és gyorsabb javítás

A Mac gépek használata lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy a munkájukra koncentráljanak, az informatikus számára pedig, hogy nagyobb eszközparkot felügyeljen. Ebben az Apple Business Manager segít, amellyel az Apple eszközöket egyetlen helyről nyomon lehet követni és integrált szolgáltatásainak köszönhetően zökkenőmentesen működik együtt a vállalatok eszközmenedzsment (MDM) rendszereivel, ezáltal egyszerűvé téve az eszközök telepítését, kezelését és az adatmegosztást. Az iSTYLE emellett migrációs asszisztenciával, távdiagnosztikával, és a javítás ideje alatti csereeszközzel is támogatja az IT adminisztrátorok munkáját.

  • 50%-kal kisebb adatbiztonsági kockázat

Az Apple Mac-ek rendkívül biztonságos platformot nyújtanak, amely kevesebb kiberbiztonsági fenyegetést jelent a vállalatok számára. Az Apple által fejlesztett operációs rendszer, alapértelmezett kriptográfiai védelmet, szigorú alkalmazásellenőrzést és beépített tűzfalat kínál, ezáltal minimalizálva a biztonsági kockázatokat. Ezenkívül az Apple Mac-ek könnyen integrálhatók a vállalati hálózatokba, felhőszolgáltatásokba, ezzel támogatva az egységes IT infrastruktúra kialakítását.

Az iSTYLE a vállalatok meglévő rendszereinek felmérése alapján, annak integrált részeként alakítja ki egyedi eszköz és szolgáltatás ajánlatát, a flotta menedzselő megoldásoktól, a tesztelési lehetőségekig és üzemeltetési tanácsadásig, amelyet a partner egyedi igényeihez igazítva biztosít.

  • Gyorsabban megtérülő hardver és szoftver költségek

Általában az Apple Mac számítógépek árai magasabbak lehetnek más gyártók számítógépeinek árainál, de ez a többletkiadás a jobb minőség és megbízhatóság, valamint az új eszközökön ingyenesen elérhető operációs és beépített biztonsági rendszereknek köszönhetően akár már 6 hónap alatt megtérülhet.

Emellett az iSTYLE által kínált különböző finanszírozási, lízing vagy bérleti konstrukciók lehetővé teszik a vállalati partnereknek, hogy maguk válasszák ki a számukra legmegfelelőbb költségelszámolást. További előny a cégek számára, hogy a Health Check Program keretében az eszközök aktuális állapotának felmérésével és karbantartásával a flotta életciklusa meghosszabbítható, az új beruházás kitolható. 3 év után az Apple eszközök megtérülése 2,5-szeres és még mindig 25%-os maradványértékkel bírnak, így a Készülékbeszámítási Programmal az új flotta beszerzési ára szintén csökken.

  • 5%-os teljesítménynövekedés és 20%-os javulás a Mac-et használó munkavállalók megtartásában

Az Apple Mac-ek intuitív felhasználói felülettel rendelkeznek, amely segíti a dolgozókat a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésben. A jobb felhasználó élmény miatt az Apple eszközök bizonyítottan nagyra értékelt céges juttatások a dolgozók körében, amelyek egyaránt támogatják az értékes munkaerő megszerzését és megtartását.

Ehhez az iSTYLE is hozzájárul Employee Choice és Employee Purchase Programjaival, amelyek keretében a munkavállalók havi törlesztőrészlet fejében jobb eszközre válthatnak, vagy magáncélra kedvezményesen vásárolhatnak.

A Westend City Center földszintjén megnyitott új iSTYLE Apple Premium Partner üzlet mostantól nyitva áll a nagyközönség és a vállalkozások előtt, hogy egy innovatív és dinamikus környezetben fedezzék fel az Apple termékek világát.

[1] https://www.totaleconomicimpact.com/go/apple/Forrester_TEI_of_Mac_in_Enterprise.pdf


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Huawei: Változik az okosórák szerepe

Változik a felhasználói szemlélet az okosóra-vásárlók körében, amelyet a gyártók is egyre...

A magyar internetezők 15 százaléka elkerüli az online fizetést

Egy friss felmérés szerint a magyarok többsége tart attól, hogy online vásárlás...

Folytatódott a hazai e-kereskedelem lendületvesztése

2024 első negyedévében is folytatódott a magyar e-kereskedelem lendületvesztése a COVID évek...

Nem szívesen vásárolunk olyan vállalkozástól, amelynek nincs weboldala

A Telekom megbízásából készült friss, reprezentatív kutatásból kiderült: a legtöbb vásárló számára...