szombat , 25 május 2024
Kezdőlap Tech Nyár elején érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android™ Gaming Tablet
Tech

Nyár elején érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android™ Gaming Tablet

28
Lenovo Legion Tablet gaming android

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik.

A 8,8 hüvelykes Android táblagép – amely a modern mobilos játékosok számára készült – áthidalja a PC és a mobiljátékok közötti szakadékot, egyúttal elérhető és kényelmes megoldást kínál a kiemelkedő játékélményt kereső játékosok számára.

A Lenovo Legion Tab túllép a táblagépekkel szemben támasztott tipikus elvárásokon: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4nm-es processzorának és a 12 GB LPDDR5X memóriának1 köszönhetően kiemelkedő játékteljesítményt nyújt, mindezt egy 76 mm vékony, és mindössze 350 gramm súlyú Storm Grey táblagépben. A Lenovo Legion Tab még több játéklehetőséget biztosít útközben a 256 GB-os beépített tárhelynek köszönhetően, amely az akár 1 TB-os kártyákat támogató microSD foglalattal bővíthető.1 A 144 Hz-es, 8,8 hüvelykes QHD+ Lenovo PureSight játékkijelző életre kelti a látványt, így bármely Android kompatibilis játék élesen és kristálytisztán ragyog. A táblagép integrált haptikus rendszere még magával ragadóbb élményt és részletesebb visszajelzést tesz lehetővé a játékosoknak, hogy valóban beleélhessék magukat a játékba.

Lenovo Legion Tablet

A táblagépet a Legion ColdFront tartja hűvösen: a Vapor termikus megoldás egy nagyméretű hőelvezető kamrával segít megelőzni a táblagép felmelegedését a játék leghevesebb pillanataiban is. A Legion ColdFront: Vapor három teljesítménymódot kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a táblagép teljesítményét az adott helyzethez igazítsák:

  • Beast mód a helyzetekhez, amikor minden képkocka számít;
  • Balanced mód, amely megteremti az egyensúlyt a teljesítmény, a hőkezelés és az akkumulátor élettartama között
  • Energy Saving mód, amely a lehető legjobban kihasználja a Lenovo Legion Tab 6550mAh-s akkumulátorát a hosszabb2, megszakítás nélküli játékmenetekhez.

Ha töltésre van szükség, az alsó USB Type-C® port a Qualcomm Quick Charge™ 3.03 technológiával és akár 45 W-os töltési lehetőséggel rendelkezik játék közben, hogy a hőmérsékletet kordában tartsa, a kábelek pedig ne legyenek útban. Az USB Type-C portok DisplayPort™ 1.4 támogatást nyújtanak, így a játékosok csatlakoztathatnak egy kompatibilis külső kijelzőt, hogy nagyképernyőn is játszhassanak.

A Lenovo Legion Tab tökéletesen illeszkedik a Lenovo Legion ökoszisztémába, és zökkenőmentes integrációt kínál a többi Legion készülékkel. A Lenovo Freestyle4 segítségével a játékosok könnyedén megoszthatják a tartalmakat a Lenovo Legion Tab és egy másik Lenovo Legion laptop között, dinamikus kapcsolattal javítva a játékélményt az eszközökön keresztül. A táblagép kompatibilis a Lenovo Legion monitorokkal, headsetekkel, billentyűzetekkel és egerekkel. A Lenovo Legion Tab és annak ökoszisztéma-integrációja hűen tükrözi a Lenovo elkötelezettségét a holisztikus játékkörnyezet biztosítása iránt, amely a teljesítményt, a kényelmet és a magával ragadó játékélményt helyezi előtérbe.

Lenovo Premium Care Depot5 szintén nélkülözhetetlen támogatást nyújt a játékosok számára, segítséget nyújt a készülék beállításához, az internetkapcsolat javításához, a szoftverproblémák megoldásához és a perifériák hozzáadásához. A szolgáltatás biztosítja, hogy a játékosok hozzáférjenek a technikai segítséghez, amikor a legnagyobb szükségük van arra.


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Jönnek az új Copilot+ PC-k

Páratlan teljesítményű számítógépek érkeznek hamarosan a piacra a Microsofttól és partnereitől. Az...

Ipari hulladékáramból kulcsfontosságú ipari nyersanyag

A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen...

Magyar fiatalok sikere az ISEF amerikai ifjúsági tudományos világversenyén

2024. május 18-án fejeződött be Los Angelesben a tudományos versenyek világbajnoksága, az...

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a...