kedd , 25 június 2024
Kezdőlap Tech Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál
Tech

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

43
telekom t phone pro 5g

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

A Telekom elkötelezett abban, hogy mindenkit hozzásegítsen a digitális világhoz való kapcsolódáshoz, és a digitalizáció segítségével tuningolhassa saját életét. A Google-lel közösen fejlesztett, újgenerációs T Phone 2 5G és T Phone 2 Pro 5G modelljeik kialakításában is ezt az elvet követték.

Az 5G-képes készülékek büszkén viselik a Telekom „Green Magenta” címkéjét, ezt olyan termékek kapják, amelyek hozzájárulnak az éghajlatvédelemhez és a felelős erőforrás-felhasználáshoz. Ez a minősítés útmutatásként szolgál az ügyfelek számára a vásárlás előtti döntések meghozatalában. A készülékeket műanyagmentes csomagolás, magas fokú újrahasznosíthatóság és csökkentett CO2-kibocsátás jellemzi.

„Szolgáltatás- és termékfejlesztéseink során mindig ügyfeleink szempontjait tartjuk szem előtt. Abban szeretnénk segíteni őket, hogy a digitális adta lehetőségekkel mindenki a saját igényei szerint, fokozatosan, és ha csak kis lépésekben is, de tovább tudjon lépni, fejlődést tudjon vinni az életébe. Ezt nevezzük mi tuningnak. A T Phone 2 5G és a T Phone 2 Pro 5G olyan eszközök, amik mérföldkövet jelentenek az 5G szolgáltatásunkhoz való hozzáférhetőség területén, ezáltal nagy mértékben hozzájárulhatnak a hétköznapi élet digitális tuningjához.” – mondta Pereszlényi Zoltán, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A T Phone 2 5G 6,6 hüvelykes FHD+ 120 Hz-es kijelzővel, a T Phone 2 Pro 5G pedig 6,8 hüvelykes FHD+ AMOLED 120 Hz-es kijelzővel kerül forgalomba. A modellek Snapdragon® 6 Gen 1 processzorral rendelkeznek, ami zökkenőmentes és gyors működést tesz lehetővé. Az okostelefonok 128 GB, illetve 256 GB tárhellyel, valamint kettős SIM-kártya támogatással (nano SIM és eSIM) érkeznek.

telekom t phone

A T Phone 2 5G tripla, míg a T Phone 2 Pro 5G quad hátlapi kamerarendszerrel büszkélkedhet, 50 megapixeles fő szenzora felel az éles képekért. Az előlapi kamerák – 8 megapixeles a T Phone 2 5G-nél és 16 megapixeles a T Phone 2 Pro 5G-nél– tökéletesek szelfik és videóhívások számára. A T Phone 2 5G szürke, a T Phone 2 Pro 5G pedig azúrkék színben lesz kapható. Mindkét készülék három éven át havonta, később, további 2 évig negyedévente kap majd szoftver- és biztonsági frissítéseket.

A T Phone 2 5G és a T Phone 2 Pro 5G 2024. május 23-tól lesz elérhető a Telekomnál, Magyarországgal együtt tíz európai országban. A T Phone 2 5G 59 840 Ft-ért, míg a T Phone 2 Pro 5G 99 880 Ft-ért lesz kapható, a készülékek havi díjas díjcsomaggal és hűségvállalással kedvezményes áron is megvásárolhatók.

További részletek: https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/akcios-keszulekek/TPhone


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Tippek a telefonos csalók kiszűrésére

Elszaporodtak a banki ügyfelek jóhiszeműségét kihasználó csalások. Az e-mailben történő adathalász támadások...

NAV: 2025-től lesz teljes az eÁFA rendszer

Számos új funkció bevezetésén van már túl  a Nemzeti Adó- és Vámhivatal...

Fejlett AI funkciókkal érkeznek a Samsung új, energiahatékony mosógépei

A Samsung új, mesterségesintelligencia-funkciókkal ellátott mosógép-termékcsaládot vezet be Európa-szerte. A felhasználókat a...

Bemutatkozik a Samsung Extra széles alulfagyasztós hűtőszekrénye

A Samsung bejelentette az új Extra széles alulfagyasztós hűtőszekrényének[1] európai bevezetését. A...