kedd , 25 június 2024
Kezdőlap Kultúra A botcsinálta boszi a tengernél könyvajánló
Kultúra

A botcsinálta boszi a tengernél könyvajánló

24
A botcsinálta boszi a tengernél könyv

Jill Murphy A botcsinálta boszi a tengernél című könyve izgalmas kalandba csábítja az olvasókat a tenger varázslatos világába. A mesében megismerkedhetünk Borka boszorkánnyal, aki nem éppen a legügyesebb varázsló a világon, de a humorérzéke annál kifinomultabb. Borka ezúttal a tengerpartra utazik, hogy ott pihenjen egy kicsit, de hamarosan belekeveredik egy izgalmas kalandba.

A tenger mélyén egy sellőlány rekedt, akit Borka segítségével kell kiszabadítani. A boszorkánynak ehhez a varázslatai mellett a bátorságára és a leleményességére is szüksége lesz. A kaland során Borka új barátokat is szerez, és megtanulja, hogy a varázslat nem csak a pálcáról szól, hanem a kedvességről, a bátorságról és a segítőkészségről is.

A botcsinálta boszi a tengernél remek választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a kalandokat, a varázslatot és a humort. A könyv izgalmas története tele van tanulsággal, és arra ösztönzi az olvasókat, hogy higgyenek magukban és a bennük rejlő varázslatban.

A könyv a Móra Kiadó gondozásában jelent meg, és 6 éves kortól ajánlott.

A szerzőről:

Jill Murphy ausztrál írónő és illusztrátor, aki számos gyerekregényt írt már. Könyvei tele vannak humorral, kalanddal és varázslattal, és az egész világon népszerűek a gyerekek körében. Murphy díjnyertes illusztrátor is, és munkáiért számos elismerést kapott.


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Újdonság a Múzeumok Éjszakáján: idén két kiemelt helyszínnel is készülnek a szervezők!

Az ország legnagyobb és legnépszerűbb kulturális eseménye idén két kiemelt helyszínen is...

Ingyenes akkreditált továbbképzés tanároknak

Díjmentes, online elvégezhető, akkreditált pedagógustovábbképzési lehetőség nyílt a KRÉTA egyre népszerűbb Idegennyelvi...

Woyzeck bemutató Székesfehérváron

A székesfehérvári Vörösmarty Színház május 17-én mutatta be a Woyzeck című produkciót...

Amilyen akkor voltam: Egy megható történet a felnőtté válásról

Amber Smith „Amilyen akkor voltam” című regénye egy megható és elgondolkodtató történet...