szerda , 18 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Hűtőszekrény és fagyasztó – funkciók, amikkel hosszú távra tervezhetünk
Tippek

Hűtőszekrény és fagyasztó – funkciók, amikkel hosszú távra tervezhetünk

9
praktikus hűtőszekrény

Frissesség kompromisszumok nélkül? Egy prémium hűtő vagy fagyasztó olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az élelmiszerek tárolása álom. Mindenekelőtt fedezzük fel a márkás készülékek új arcát, amelyek új mércét állítanak fel a frissentartási technológia terén. A hatékony és dizájnos eszközök minden igényt kielégítenek és olyan funkciókkal rendelkeznek, amikre mindenkinek szüksége van.

Az alábbiakban bemutatunk pár berendezést, amivel hosszú távra tervezhetünk.

A hűtők és a fagyasztók legfontosabb tulajdonságai

Mindegy, hogy egy, az onlineMárkaboltoknál kapható praktikus hűtőszekrény vagy fagyasztó mekkora térrel rendelkezik, a lényeg, hogy a választás során minden szempontot figyelembe vegyünk. Nem mindegy, hogy mekkora a konyhánk és a háztartásunk, hiszen egy kétfős család esetében bőven elég a kisebb méret, míg egy 4-5 fős esetében már kelleni fog a nagyobb fagyasztórészleggel ellátott változat.

A Liebherr mindig jó választás, akár fagyasztóládáról, akár hűtőszekrényről van szó. A hatalmas side-by-side változatokban minden kényelmesen elfér és beleolvad a konyhába. A szabadon álló kivitelek és a beépített készülékek viszont sokkal jobb döntésnek bizonyulnak, ha nem túl nagy a család. A kisebb méretű berendezések pedig kiváló választást jelenthetnek irodákba, nyaralókba, apartmanokba egyaránt. Az innovatív megoldásaik és a részletekre való odafigyelés minden esetben az előnyünkre válik, hiszen mindent úgy alkottak meg, hogy biztosítsák számunkra az élelmiszerek hosszan tartó frissességét.

15 évnyi minőség

A márka nagy hangsúlyt fektet a minőségre. A legapróbb részletekig ügyel arra, hogy minden ajtózsanér a helyén legyen, amelyek egyenként legalább 100 ezer cikluson át bírják a strapát. Ehhez hasonlóan minden egyéb alkatrész alapos tesztnek van kitéve, amelynek egyetlen célja, hogy biztosítsák a készülék hasznos élettartamát, amely akár 15 év is lehet.

Mi a titka a hosszan tartó frissességnek?

Az ideális hőmérséklet mellett az optimális páratartalom beállítása a legfontosabb teendő. A Liebherr egy olyan technológiát dolgozott ki, amelyet évről évre javítanak, hogy elérjék a tökéletes hatást. Ennek köszönhetően az ételek íze még több nappal később is friss marad, nem lesz sem hűtő szagú, sem hűtő ízű. Nem veszítenek szinte semmit a bennük található vitaminokból és ásványi anyagokból, hiszen minden típushoz adott a megfelelő frissen tartási technológia.

Az egyik legnépszerűbb az EasyFresh, amely ideális választás a zöldségek és a gyümölcsök tárolásához. Ezek az ételek csomagolás nélkül is kiválóan érzik magukat, ha olyan hőmérsékletet biztosítunk a számukra, amely nem okoz bennük kárt. A légmentesen záró rekeszben a saláta például 7 nap után is friss és ropogós marad.

Ugyanez elmondható a BioFresh technológiáról, amelynek hála alacsonyabb hőmérsékleten tárolhatunk bizonyos élelmiszereket. Olyan páratartalmat biztosít, amely ideális a halak, húsok, valamint a tejtermékek számára.


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Teremts helyet az étkezéshez és a nagy baráti beszélgetésekhez!

Az életvitelünk, a szokásaink és az otthonunk adottságai határozzák meg, hogy az...

Miért szeretjük annyira a calvadost?

Akad néhány olyan ital, amit előszeretettel kötünk egy-egy időszakhoz, sokszor éppen a...

Citrusos italok a nyár legforróbb napjaira

Ebben a hőségben nincs jobb egy citrusos italnál. A magas savtartalmú gyümölcskategóriához...

Így válassz törölközőszárító radiátort a fürdőszobába!

Abban mindenki egyetért, hogy komfortosabb úgy kilépni a zuhany alól vagy a...