péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Rémálom a költöztetés? Na még mit nem!
Tippek

Rémálom a költöztetés? Na még mit nem!

5
hivatásos költöztetők

Már előre aggodalmat keltenek benned a felhalmozott dobozok, görcsbe rándul a gyomrod a véget nem érő pakolástól, és stresszes vagy a folyamat megtervezése miatt? Nem kell, hogy így legyen! Egy profi csapattal kellemes élmény marad a költöztetés.

Miért bízzuk magunkat hivatásos költöztetőkre?

Az egyik olyan tévhit, amellyel a leggyakrabban találkozunk ebben a témában, az kétségkívül az, hogy az érintettek egyedül is le tudják bonyolítani az egész procedúrát. Igen ám, azonban az első törött vázánál, megrongált bútornál és szétcsúszott menetrendnél könnyen rájöhetünk, hogy a költöztetés csak külső segítséggel lesz teljes. Ennél a pontnál pedig nem a barátokra vagy családtagokra gondolunk, hanem olyan szakemberekre, mint a Visszuk.hu csapata.

A tapasztalt költöztetők jól ismerik már a szakma és a terület buktatóit, tudják, hogy mely szakasznál kell kifejezetten ügyelnünk vagy türelmesnek lennünk, valamint felhívják a figyelmünket az előzetesen elvégzendő feladatokra is. Bizonyára téged is megnyugtat a tudat, hogy az összes mérföldkő és meghatározó pont kapcsán jó kezekben vagy, és nem kell félned attól, hogy valamit elfelejtesz.

Az együttműködés nemcsak a tervek szakszerű és időben történő megvalósítása miatt fontos, hanem azért is, hogy ingóságaid épségben célba érjenek. Valószínűleg te is érzed, hogy a családi kisautó nem a költöztetés paramétereire lett szabva.

Ezzel szemben egy ideális vállalatnak rendszeresen szervizelt, minőségi szempontból karbantartott, megbízható járműpark áll a rendelkezésére. Ezzel garantálják, hogy a bútoraid és értékes használati tárgyaid biztonságos körülmények között jussanak el újdonsült otthonodba.

Néhány lényeges instrukció

Feltehetőleg téged sem lep meg, hogy a költöztetés is tipikusan olyan eset, amelynél nem csupán az átcuccolásra szánt nap gördülékeny kivitelezése számít. Legalább ennyire mérvadó, hogy az előzetes szervezés során is összeszedetten és precízen intézzük el a teendőinket.

Ebbe beletartozik a parkolóhely lefoglalása és egy akkora placc biztosítása, amelyen kényelmesen pakolhatnak a cégtől érkező munkatársak. Minél közelebb van ez a tér a lakáshoz, annál előnyösebb, mivel ezáltal kevesebbet kell mászkálni a kocsi és az ingatlan között, és ezzel is időt spórolhattok. Emellett nem feledkezhetünk meg a kellően tartós és erős csomagolóanyagok beszerzéséről, illetve a bútorok szétszereléséről és bedobozolásáról sem.

Ajánlatkérés az alapoktól

A legtöbb vállalat egyedi árajánlatot készít az érdeklődők számára, hiszen nincs két egyforma megbízás. Általában a cégek weboldalán is elérhető az erre összeállított űrlap, mely kitöltésekor minden releváns információra kitérhetsz.

A részletek átlátható és pontos megadása elengedhetetlen ahhoz, hogy a költöztetés napján sikerrel zárhassátok a projektet. Ugyanis a cég kollégái ez alapján tudnak felkészülni a rájuk váró munkára. Ha kérdésed akad, ne habozz felkeresni a számodra szimpatikus csapatot!


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A bankváltás segítheti a karácsonyi készülődést is

Év vége előtt számlánkra érkezhet több tízezer forint „ingyenpénz”, ha új pénzintézetnél...

A közösségi média az új pénzügyi tanácsadó?

A magyarok közel egyharmada érzi úgy, hogy kényelmesen megél jövedelméből, míg akiknél...

Elhagyott kisbabáknak segítene az SOS Gyermekfalvak

Közel 300 kisbaba tölti élete első hónapjait kórházakban, mert szülei elhagyták, vagy...

Az európai utazók 72%-a szeretné leküzdeni a nyelvi akadályokat a jobb utazási élményért

A Samsung legújabb kutatásából kiderül, hogy az európai nyaralók 72%-a azt vallja,...