péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Hasznos kerti eszközök, amik jó, ha kéznél vannak
Tippek

Hasznos kerti eszközök, amik jó, ha kéznél vannak

17
Hasznos kerti eszközök

Ha egy villáminterjú keretén belül megkérdeznénk az embereket, hogy milyen ingatlanban szeretnének élni, akkor bizonyára sokaktól hallanánk azt a választ, hogy egy családi házban, amihez egy nagy udvar is tartozik. Kétségkívül a szabadtéri területnek megvannak a maga előnyei, ugyanakkor sok munka is jár vele.

Sokan nem gondolják át, hogy bizony egy udvart, kertet folyamatosan gondozni kell – nyírni kell a füvet, gazolni kell a növényeket. És persze a közlekedésre használt területeket (pl. feljárót, lépcsőt, kerti utakat) is mindig tisztán kell tartani és el kell távolítani róluk a leveleket.

Szerencsére bármilyen feladatot kell elvégeznünk az udvaron vagy a kertben, az Elefántszerszám.hu Webáruház kerti eszközei a segítségünkre vannak. Itt bőséges választék áll a rendelkezésünkre, ráadásul kizárólag magas minőséget képviselő, márkás termékek közül válogathatunk.

Most ezek közül fogunk bemutatni néhány igazán hasznos munkaeszközt, ami gyakran a családiház-tulajdonosok kezébe kerül.

Háti permetező

A kertben gondosan elültetett növényeket sajnos hamar megtámadhatják a különböző kártevők és rovarok, ami számos negatív hatást eredményezhet. Például nem tudnak megfelelően növekedni vagy annyi termést, virágot hozni és akár különböző betegségek áldozatául is eshetnek, ami a pusztulásukat eredményezheti.

Ez ellen tehát meg kell óvni őket. Erre remek megoldás a rovar-, illetve gombairtó szerek használata, amiket egy háti permezetővel könnyen eljuttathatunk a növényekre. A hátra rögzíthető kialakításnak köszönhetően kényelmesen tudunk dolgozni és a nehezebben hozzáférhető helyeket is meg tudjuk közelíteni.

Gyomeltávolító

A növények között előszeretettel telepednek meg a különböző gyomnövények, amiknek szintén számos negatív hatásuk van. Azok ugyanis elszívják az értékes tápanyagokat, sőt ha nagyra nőnek, akár a napfényt is elvehetik a növényeinktől, mindezek mellett pedig esztétikailag sem nyújtanak szép látványt. A gyomeltávolító eszközzel azonban könnyen megoldhatjuk ezt a problémát.

Gereblye

A hasznos kerti eszközök sorából nem hagyhatjuk ki a gereblyét se, hiszen az is egy alapvető kellék, amire sok esetben szükség van. Hasznát vehetjük például akkor, amikor a talajt vagy a füvet meg kell tisztítani a lehullott levelektől, gallyaktól, egyéb szennyeződésektől. A segítségével jól elő tudjuk készíteni a talajt ültetés vagy vetés előtt, illetve a mulcsot is hatékonyan tudjuk eloszlatni.

Természetesen a sort még hosszasan lehetne folytatni, de ennek a cikknek a keretén belül nem áll módunkban ezt megtenni. Amennyiben családi házban élünk és azt szeretnénk, hogy az udvarunk, kertünk mindig rendezett és esztétikus legyen, akkor a ház körüli munkákat bizony nem fogjuk tudni megspórolni.

Ha azonban a megfelelő kialakítású és minőségi eszközök kéznél vannak, akkor nagymértékben megkönnyítjük a dolgunkat és sokkal hamarabb végezhetünk a munkákkal, mint azt gondolnánk. Szerezzük hát be őket minél hamarabb az Elefántszerszám.hu Webáruházból!


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A bankváltás segítheti a karácsonyi készülődést is

Év vége előtt számlánkra érkezhet több tízezer forint „ingyenpénz”, ha új pénzintézetnél...

A közösségi média az új pénzügyi tanácsadó?

A magyarok közel egyharmada érzi úgy, hogy kényelmesen megél jövedelméből, míg akiknél...

Elhagyott kisbabáknak segítene az SOS Gyermekfalvak

Közel 300 kisbaba tölti élete első hónapjait kórházakban, mert szülei elhagyták, vagy...

Az európai utazók 72%-a szeretné leküzdeni a nyelvi akadályokat a jobb utazási élményért

A Samsung legújabb kutatásából kiderül, hogy az európai nyaralók 72%-a azt vallja,...