vasárnap , 28 április 2024
Kezdőlap Tippek A leggyorsabb csomagküldési módszer külföldre
Tippek

A leggyorsabb csomagküldési módszer külföldre

27
csomagküldés külföldre

Előfordul az az eset, amikor nem számít a költség, és a lehető leggyorsabban szeretnénk eljuttatni a csomagot a címzettnek, legyen szó akár magánszemélyről, akár üzleti partnerről. Lehet, hogy utolsó pillanatban jutott eszünkbe egy fontos évforduló vagy csak céges terméket kell feladni, minden esetben a leggyorsabb szállítási mód a légi fuvarozás lesz.

A leggyorsabb megrendelési felület

Az európai országokba légi úton az egyik legnagyobb nemzetközi fuvarozó szállít, a TNT, amely hazánkban is jelen van. Ahhoz, hogy megtudd, milyen árakon tudsz velük szállítani, nem kell külön a weboldalukra felmenni, ugyanis a Csomagnet.hu gyűjtőportál csomagfeladás külföldre TNT-vel aloldalán mindössze néhány perc után megkapsz minden információt, amire szükséged van.

A Csomagnet.hu csapata büszke arra, hogy a világ egyik legszínvonalasabb fuvarozó cégével is partneri szerződése van, a TNT Express szolgáltatásai szupergyorsak. Neked csak a csomagod alapvető paramétereit kell beírni, úgy mint a hosszúságát, szélességét, magasságát és a súlyát, ki kell választani a legördülő menüből, hogy melyik országba szeretnéd kérni a szállítást, és máris kapod az ajánlatokat.

Extra kiegészítő szolgáltatások

A TNT Economy Express szolgáltatása egy picivel olcsóbb, mint a TNT Express, mivel ez utóbbi sokszor már másnapra kézbesíti a feladott küldeményt az átvételtől számítva. Lehet, hogy kicsit jobban bele kell nyúlni a pénztárcádba, de mellette plusz szolgáltatásokat is kaphatsz. Az egyik ilyen, hogy adott napon este 19 óráig történhet meg a kifizetés, nem délutánig, mint más futárcégeknél. Ebben az esetben is már másnap jön a csomagodért a futár, és országtól függően már aznap ott is lehet a címzettnél a küldemény.

A másik pedig, hogy ha értékbiztosítást szeretnél kötni, akkor a TNT-nél ez akár 1 millió forintig is elérhető. Ez akkor szerencsés választás, ha magas értékű csomagot szeretnél eljuttatni egy távoli országba. A TNT már több mint 200 országba szállít a világon, és 60 országban végez teljes körű tevékenységet, így biztos lehetsz benne, hogy élvonalbeli szolgáltatást nyújt.

Amire figyelned kell a TNT-nél!

Egyetlen dolog van, amit észben kell tartanod. Míg más, hazánkban tevékenykedő futárcégek elkészítik a feladási címkét, addig a TNT esetében ezt neked kell lebonyolítanod, így kell szerezned egy nyomtatási lehetőséget. Az irányító címkét aztán majd a futárnak kell átadnod a csomagoddal együtt.

A címkén lesz rajta minden adat a csomagoddal, a saját és a kézbesítés helyének adataival kapcsolatban, de ettől függetlenül érdemes kézzel is ráírnod a dobozra a félreértések elkerülése végett. Ezenkívül, ha netán valami történik a címkével vagy elmosódik rajta egy adat, a dobozról minden leolvasható, és a célországban is segíti a kézbesítő munkáját.

Akár a szupergyors Express vagy a kicsit gazdaságosabb Economy Express szolgáltatást választod, biztos lehetsz benne, hogy a TNT-vel nagyon gyorsan eljut a címzetthez a csomagod.


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Fenntarthatósági kihívások teljesítésére ösztönöz a HUMDA

Zöld Életre Valók néven indít fenntarthatósági kampányt március 21-én a Széchenyi Egyetemi...

Autós programok korosztálytól függetlenül mindenkinek

Onnantól kezdve, hogy egy kisfiú elkezd kúszni, vagy megtanul ülni, nagyon hamar...

A tükörmegvilágító nélkülözhetetlen eszköz a fürdőszobában

A tükörmegvilágítók használata elengedhetetlen a fürdőszobában. Nap mint nap hatalmas segítséget jelenthetnek...

A Bartholin-ciszta erős fájdalmat is okozhat

Mit érdemes tudni a Bartholin-mirigy gyulladásáról? Milyen tünetei lehetnek a Bartholin-cisztának, -tályognak?...