hétfő , 29 április 2024
Kezdőlap Tippek Autós programok korosztálytól függetlenül mindenkinek
Tippek

Autós programok korosztálytól függetlenül mindenkinek

20
autós élmények meglepkék

Onnantól kezdve, hogy egy kisfiú elkezd kúszni, vagy megtanul ülni, nagyon hamar a négykerekűek bűvkörébe kerül. Az autós programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt kiválóak. Akár a kisfiunkat, férjünket, apukánkat, barátunkat vagy testvérünket szeretnénk meglepni a születésnapja vagy más alkalom okán, az autós programokkal nem lőhetünk mellé.

A Meglepkék.hu autós élményei a legkülönfélébb gépjárműcsodákat tartalmazzák. Minden korosztály örömét lelheti a száguldás adta szabadságban, a benzingőzben és a lóerő nyújtotta erőben.

Az egészen kicsik

Ha kisfiunk előszeretettel néz autós meséket, vagy lapozgat kocsikról szóló könyveket, és az utcán tágra nyílt szemmel bámulja, ha elhalad egy-egy prémiumverda, akkor valószínűleg majd kiugrik a bőréből, ha egy Dodge Charger ülésében utazhat, esetleg azzal mehet iskolába. Az autóőrült kissrácoknak ez egy életre szóló élmény.

A nagyobbak

Ha nincs még jogosítványod, de úgy érzed az ereidben is benzin vagy motorolaj folyik, és megőrjít a sebesség iránti vágy, akkor egy nem mindennapi autós élmény kielégítheti a száguldás iránti szenvedélyed. Egy Ford BigFoot, Ferrari F430, Mustang GT vagy egy Lamborghini olyan autók, melyekkel a vezetés egy új szintjét élheted át. Megtapasztalhatod a driftelést és a száguldást, mindezt biztonságos keretek között. Az instruktor ügyel rá, hogy minden szabályosan történjen, végig biztonságban legyél, illetve, hogy a 4-500 lóerőt kezelni is tudd.

A felnőttek és az örök fiatalok

A felnőttek, illetve az idősebbek, az örök fiatalok, szintén hamar ellágyulnak egy lóerőtől duzzadó gépcsoda láttán. A Forma-1 szuper autóit sokan csak csodálják, azonban érdemes tudni, hogy semmi akadálya annak, hogy ki is próbáld ezeket a nem mindennapi gépjárműveket. Ráadásul versenypályás körülmények között, vagyis ugyanazt élheted át, mint a profi Forma-1-es pilóták.

Ha nem szeretnél versenypályán autózni, hanem sokkal inkább valamilyen vadabb élményt élnél át, akkor a Ford BigFoot a neked való gépjármű. Nem elég, hogy a monstrum volánja mögött ülhetsz, hanem akár terepen is kipróbálhatod magad.

Ha az adrenalin helyett egy igazi közösségi élményre vágysz egy nem mindennapi autóban, akkor a 30 fős limuzin a legjobb opció. Csapatépítőkhöz, leány- és legénybúcsúkhoz egy igazán exkluzív autó dukál, mondhatni egy guruló bár. A Daddy óriás limuzin igazán magasra teszi a lécet.

Ha a programok helyett hasznos tudást szeretnénk, akkor a vezetéstechnikai pályán történő vezetéstréningek valamelyikén érdemes részt venni. Ezek nemcsak amatőröknek, hanem több éve tapasztalt sofőröknek is nagyon sokat adhatnak. Például extrém élmények során is tesztelheted tudásod, és megtanulhatod, hogyan érdemes egyes helyzetekben reagálni, hogy biztonságosan jöhess ki a szituációból.


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Fenntarthatósági kihívások teljesítésére ösztönöz a HUMDA

Zöld Életre Valók néven indít fenntarthatósági kampányt március 21-én a Széchenyi Egyetemi...

A tükörmegvilágító nélkülözhetetlen eszköz a fürdőszobában

A tükörmegvilágítók használata elengedhetetlen a fürdőszobában. Nap mint nap hatalmas segítséget jelenthetnek...

A Bartholin-ciszta erős fájdalmat is okozhat

Mit érdemes tudni a Bartholin-mirigy gyulladásáról? Milyen tünetei lehetnek a Bartholin-cisztának, -tályognak?...

A ráncok ellen 40 felett a hialuronsavas feltöltés lehet a megoldás?

Fiatalos külsőnk az idő múlásával egyre halványul. Ahogy öregszünk sajnos elkerülhetetlen, hogy...