szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Ki mondta, hogy magyaros ajándékot csak külföldieknek adhatsz?
Tippek

Ki mondta, hogy magyaros ajándékot csak külföldieknek adhatsz?

40
ajándékcsomag

A különféle finomságokat és különlegességeket tartalmazó magyaros ajándékok rendkívül népszerűek a külföldiek körében, akár családtagokról, barátokról, akár üzleti partnerekről van szó.

Aki egy idegen országban jár, általában szívesen kóstolja meg a helyi ízeket, próbálja ki a helyi szokásokat, hiszen általuk közelebb kerülhet a számára érdekes nemzetekhez. Hazautazáskor mindenképp beszerez olyan finomságokat, amelyek elnyerték a tetszését, és amelyek az ott töltött szép napokra emlékeztetik.

Éppen ezért kedves gesztus olyan ajándékcsomagot adni, amely hungarikumokat és más magyaros ínyencségeket rejt. De miért ne lehetne ilyen összeállítást adni hazánkfiainak is? Mi az, ami mindenki számára értékes meglepetés lehet?

Hazai csemegék egy csomagban

Nem nehéz tipikus finomságokat összeválogatni, a Bellio karácsonyi ajándékcsomagokban is számos magyaros finomságot találni. Számos olyan egyedi ízű delikátesz termékünk van, amely népszerű a külföldiek körében, gondoljunk csak a kolbászokra, a libamáj készítményekre, hagyományos és különleges ízű pálinkákra, különböző tájegységeink boraira, az Unikum gyomorkeserűkre vagy a tradicionális magyar édességekre, különleges kézműves csokoládékra, bonbonokra.

És ha a sokak által kedvelt és méltán világhírű ételeket, mint a gulyás, a töltött káposzta és paprika, a pörkölt, a halászlé, hazavinni nem is tudják, az elkészítéshez szükséges híres magyar nemes vagy csípős fűszerpaprikából vihetnek magukkal.

Ünnepre hangolva

Ünnepi alkalmakkor is nagyszerűek lehetnek a magyaros csomagok, ugyanis például karácsonyra számos olyan finomságot, édességet elrejthetünk bennük, amelyek fokozhatják a hangulatot.

A különféle klasszikus és a mai ízlésnek megfelelő ízesítésű bejglik, prémium szaloncukrok mellett választhatunk egy díjnyertes csokoládémanufaktúrából származó ínyencséget. Olyan új ízekkel találkozhatunk, amelyek megidézik a hagyományos magyar süteményeket, a krémest, a dobostortát, a rigójancsit, vagy éppen teljesen új, sajátos ízvilágot tárnak elénk. Karácsonykor a fahéjas, fűszeres, citrusos ízek, a mazsola, a dió, a mák dominál, de ugyanezek jól illenek a húsvéthoz is.

Nemcsak gourmet ínyencségek

Bár kétségtelen, hogy az általános ajándékcsomagokba javarészt ehető finomságok kerülnek, hiszen ezek szinte mindenkinél sikert aratnak, de ha ismerjük a másikat, az ízlését, a hobbijait, mást is ajándékozhatunk neki.

Hölgyeknek egy halasi csipkével vagy egy kalocsai mintás hímzett terítővel, ruhaneművel, fürdősóval, termálvizes kozmetikumokkal nagy örömet szerezhetünk, de a kerámiák, a Herendi vagy Zsolnay porcelánok is garantáltan elégedettséget váltanak ki. Ha pedig játékos kedvű ismerősünket szeretnénk magyaros termékkel meglepni, az 50 éve töretlen világhírnévnek örvendő Rubik-kocka nem maradhat ki a csomagból.

Óriási és változatos a kínálat, bátran adjunk tehát magyaros ajándékokat nemcsak külföldi ismerőseinknek, hanem idevalósi ismerőseinknek, partnereinknek is.


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Amikor a bank fizet az ügyfélnek

Bevezetése óta félmillió buszjegyet vásároltak a K&H+ mobilbanki szolgáltatásban az ügyfelek. Immár...

A sikeres költöztető cég titkai

A költöztetési piac telített. Egy jól működő költöztető céghez számos fontos tényező...

Óriási a különbség a generációk vásárlóereje között

Soha nem volt ekkora kontraszt a legkevesebb és a legtöbb pénzből ingatlant...

Soha nem lehet tudni, hol vár ránk az igaz szerelem!

Persze, tudjuk jól, hogy bárhol találkozhatunk a nagy Ő-vel, de a legvalószínűbb...