szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Tippek Nyaralás babával: ezekre a fontos kiegészítőkre figyelj!
Tippek

Nyaralás babával: ezekre a fontos kiegészítőkre figyelj!

33
sport babakocsi nyaralás kisgyerekkel

Bár amikor babakocsit vásárolunk, nem az lesz az elsődleges szempont, hogy nyaraláskor vajon magunkkal tudjuk-e vinni a szerkezetet, hanem egyéb fontos jellemzők, mégis most, hogy itt a nyár, érdemes szemügyre venni a babakocsi-kínálatot ilyen szempontból is.

A Baby Lion webáruház sport babakocsijai között találhatók lapra csukható és esernyőre csukható változatok is. Vajon mi köztük a különbség? És melyik az ideális a nyaraláshoz? Ez is kiderül többek között a cikkünkből.

A sport babakocsi változatai

A sport babakocsi egy olyan eszköz, amelyben a baba már ülve közlekedik. Körülbelül 1 éves kortól használható. A szülők a választás során azt figyelik, hogy ennek a járműnek könnyű legyen a súlya, és akár pár mozdulattal össze is lehessen csukni kompakt méretűre, hogy utazások során ne foglaljon nagy helyet.

A legideálisabb ilyen szempontból a lapra csukható változat, mert ennek kisebb a helyigénye: egyes modellek még kézipoggyász méretűre is összecsukhatók, így akár a repülős utazások alkalmával is magunkkal tudjuk vinni őket.

Az esernyőre csukható babakocsik azért népszerűek, mert kiválóan lehet velük manőverezni az aszfalton, ugyanakkor az autó hátuljában nagyobb helyet foglalnak nyaraláskor.

Nagyon nagy a választék a fent említett webáruházban mindkét típusú sport babakocsiból. A legtöbb modell rendelkezik lengéscsillapítóval ellátott minőségi kerekekkel és olyan praktikus tartozékokkal, mint például az esővédő vagy a szúnyogháló. Amikor nyaralásra megyünk a babával, ezeket az extrákat mindenképp vigyük is magunkkal.

A babakocsin túl: az utazóágy

Ha többnapos kirándulást terveztünk pici babával, akkor az utazóágyról is gondoskodni kell, nem minden szállodánál van ugyanis lehetőség babaágy beállítására. Egyébként is jobb, ha rendelkezünk egy ilyen fekvőhellyel, hiszen a nagyszülőkhöz vagy a barátokhoz is bármikor leugorhatunk egy hétvégére, ahol szintén nagy hasznát vesszük az utazóágynak.

Ráadásul ez a praktikus kiegészítő otthon is használható: kirakhatjuk például a teraszra és altathatjuk benne a babát – persze ha nem süt oda nagyon a nap. De a nappaliban is felállíthatjuk, hogy rálássunk a gyerekre, míg mi a konyhában főzünk.

Hogy mi jellemzi ezeket a termékeket? Könnyen összecsukhatók ezek is, hálós az oldaluk, ennek következtében nagyon jól szellőznek. Könnyű, de stabil a szerkezetük és egy hordozótáskában is vihetjük őket ide-oda. Egyes modelleknél itt is találunk extrákat, például pelenkázólapot, szúnyoghálót vagy kupolát.

További praktikus kellékek

A Baby Lion webáruházban külön kategóriába gyűjtötték össze az utazáshoz való kiegészítőket, itt is érdemes szétnézni, mert nagyon sok hasznos eszközt találhatunk. Vannak többek közt ülésvédők és rendszerezők a kocsiba, árnyékolók az ablaküvegre, fejvédők, nyakpárnák és szemtakarók is a gyermekek utaztatásához.

Kérjük ki a munkatársak segítségét, ha nem tudunk választani a termékek közül, vagy nem vagyunk benne biztosak, melyik modellt válasszuk!


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Amikor a bank fizet az ügyfélnek

Bevezetése óta félmillió buszjegyet vásároltak a K&H+ mobilbanki szolgáltatásban az ügyfelek. Immár...

A sikeres költöztető cég titkai

A költöztetési piac telített. Egy jól működő költöztető céghez számos fontos tényező...

Óriási a különbség a generációk vásárlóereje között

Soha nem volt ekkora kontraszt a legkevesebb és a legtöbb pénzből ingatlant...

Soha nem lehet tudni, hol vár ránk az igaz szerelem!

Persze, tudjuk jól, hogy bárhol találkozhatunk a nagy Ő-vel, de a legvalószínűbb...