vasárnap , 14 július 2024
Kezdőlap Mozgás Nagy hatótávolságú elektromos rollert jelentett be a LAMAX
Mozgás

Nagy hatótávolságú elektromos rollert jelentett be a LAMAX

22
lamax roller

A LAMAX eCruiser SC30 akár 50 km-es hatótávolságával, felfújható, defektálló gumiabroncsaival, valamint első és hátsó lengéscsillapítóival ideális választás az ingázáshoz.

A LAMAX új elektromos rollerrel bővíti kínálatát. A LAMAX eCruiser SC30 nagy hatótávolságot és nagy kapacitású akkumulátort kínál, mindezt 400 W-os motor, valamint első- és hátsó lengéscsillapítás egészíti ki. Az eszköz a LAMAX hetedik elektromos rollerje, de a rollereken kívül gyerekek számára készült elektromos quadok és motor is megtalálható kínálatában.

Nagy hatótávolság, nagy kapacitású akkumulátor

A roller akár 50 km-es hatótávolságával ideális a városi közlekedéshez, de akár szomszédos városok közti ingázáshoz is használható.  A 36 V-os, 15 Ah-s lítium akkumulátor BMS (battery management system) akkumulátorkezelő rendszerrel biztosítja a hosszú élettartamot, a célállomáson pedig könnyen újratölthető. A regeneratív fékezésnek köszönhetően pedig a fékezési energia felhasználásával tölthető az akkumulátor használat közben.

Kényelem és megbízhatóság

A LAMAX eCruiser SC30 10″-os, felfújható, defektálló gumiabroncsokkal rendelkezik, valamint első és hátsó lengéscsillapítókat is kapott. Ettől nem csak megbízható, de kényelmes utazást is lehetővé tesz még az egyenetlenebb útszakaszokon is, például macskaköveken. A 400 W-os motornak köszönhetően a roller akár 120 kg súlyig is ideális választás.

Biztonság mindenek előtt

A fokozott biztonságot a kalibrált fékrendszer biztosítja, amely a hátsó tárcsafékeket az első elektronikus fékekkel kombinálja, jelentősen csökkentve a féktávolságot. A kick start opcióval pedig a motor csak 5 km/h sebességnél aktiválódik, így biztosítva, hogy ne induljon meg nagy irammal előre, ha véletlenül lépünk a gázpedálra. A mobilalkalmazáson keresztül további funkciók és beállítások érhetőek el az eszközre, beleértve a lezárási funkciót is.

A LAMAX eCruiser SC30 roller 199.990 Ft-os fogyasztói ártól megtalálható az Ultimate eBike kínálatában.

A LAMAX a minőségi termékek mellett azok támogatására is kiemelt figyelmet fordít. Magyar nyelvű ügyfélszolgálattal, tartozékok és pótalkatrészek széles választékával rendelkezik. A roller ápolásában valamint az akkumulátor karbantartásában videók segítik a felhasználókat, segítve a termék élettartamának meghosszabbítását.

A LAMAX kínálatában emellett megtalálható az eJumper, amely egy 800 W-os motorral bíró elektromos motorkerékpár gyerekeknek. A 12 Ah-s akkumulátor teljes terhelés mellett körülbelül másfél órát bír, állapota az LCD kijelzőn folyamatosan nyomon követhető. A 10″-os, defektálló, felfújható gumiabroncsok a stabilitásról és megbízhatóságról gondoskodnak, az első és a hátsó lengéscsillapítóknak, valamint az első és a hátsó tárcsafékeknek köszönhetően pedig a motor terepen is biztonsággal használható, így magával ragadó szabadtéri szórakozást biztosít.

A LAMAX eBumbleBee ATV60M quad 750W-os motorral, 48 V-os, 20 Ah-s akkumulátorral, hidraulikus tárcsafékkel és 16″-os felfújható gumiabroncsokkal szintén egy gyerekeknek készült elektromos jármű. Megerősített burkolattal, első és hátsó lengéscsillapítókkal, LED világítással és színes LCD kijelzővel rendelkezik, hatótávolsága pedig akár 30 km. Akkumulátora akár 2,5 órányi menetidőt biztosít.

Az elektromos járművekről további információ megtalálható az alábbi weboldalon: https://e-mobility.lamax-electronics.com/hu


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

4 gumiabroncspiaci trend, amire érdemes odafigyelni 2024-ben

Az elmúlt években hatalmas változáson ment keresztül a gyári első szerelés (original...

Európa egyik kedvenc kisautója, a Toyota Yaris

A Toyota Yaris új generációja még magasabbra tette a biztonság és könnyű...

Ezek a legnépszerűbb hibrid autók

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben is lefedő Használtautó.hu adatai szerint...

Hogyan használjuk az autót?

Nehezen mondunk le az autóról, annak ellenére, hogy a többség saját bevallása...