vasárnap , 14 július 2024
Kezdőlap Szórakozás Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig: Kemény valóság és hip-hop legenda
Szórakozás

Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig: Kemény valóság és hip-hop legenda

11
ice-t könyv, zene

Ice-T neve sokak számára ismerősen cseng. A legendás rapper, színész és író lenyűgöző karriert futott be, tele kemény valósággal, hip-hop slágerekkel és hollywoodi sikerekkel. A Konkrét Könyvek Könyvkiadó gondozásában megjelent Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig című önéletrajz betekintést enged Ice-T múltjába, gondolataiba és a sikerhez vezető útjáról.

Douglas Century újságíró és Ice-T közös munkája feltárja az énekes kemény gyermekkorát Los Angeles gettójában, a bandaháborúkat, a börtönéveket, és azt a fordulópontot, amikor Ice-T a zene felé fordult. A könyv részletesen bemutatja Ice-T zenei karrierjének kezdeti lépéseit, a rivális bandákkal való összetűzéseket, a hip-hop aranykorát, és a Body Count metal együttes megalakulását.

Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig nem csupán egy zenei életrajz, hanem egy kemény valóságot tükröző történet a küzdelemről, a kitartásról és a megváltásról. Ice-T őszintén vall kudarcairól és sikereiről, a rasszizmusról, a szegénységről és a hip-hop kultúra erejéről. A könyv tele van humorral, izgalmas történetekkel és tanulságokkal, amelyekből megismerhetjük Ice-T-t emberként és művészként egyaránt.

Kiknek ajánlott a könyv?

  • Ice-T rajongóinak: A könyv kötelező olvasmány mindazoknak, akik szeretik Ice-T zenéjét, és szeretnének többet megtudni az énekesről.
  • A hip-hop kultúra iránt érdeklődőknek: A könyv betekintést enged a hip-hop aranykorába, és bemutatja azokat a társadalmi és kulturális hatásokat, amelyek a hip-hopot is befolyásolták.
  • Mindenkinek, aki szereti a kemény valóságot tükröző történeteket: Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig egy izgalmas és magával ragadó önéletrajz, amely tele van emberi történetekkel és tanulságokkal.

Ice-T:

Ice-T 1968-ban született Los Angelesben. Zenei karrierje a 80-as évek elején indult, és azóta is aktívan tevékenykedik. Ice-T számos slágert jegyez, köztük a „6 in the Morning”, a „Colors”, a „Icebreaker” és a „Gangsta Rap”. Az énekes több filmben is szerepelt, többek között a „New Jack City”, a „Cop Killer” és a „Law & Order: SVU” című sorozatokban. Ice-T ma is aktívan koncertezik, és a hip-hop kultúra egyik ikonikus alakja.

Ne feledd! Ice-T – Egy gengszter útja Hollywoodig tökéletes ajándék minden Ice-T rajongónak, a hip-hop kultúra iránt érdeklődőknek, és mindazoknak, akik szeretik a kemény valóságot tükröző történeteket!


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Il Divo: 20. éves jubileumi koncert Budapesten

A klasszikus zenei alapokon alkotó, nemzetközi énekegyüttes, az Il Divo 20 éves...

Korda György – Az ország énekese: Egy legenda története

Korda György kétségtelenül Magyarország egyik legismertebb és legkedveltebb énekese. Pályafutása több mint...

Idén 7 vidéki helyszínen lehet ingyen fesztiválozni

A tavalyi év sikere után idén ismét megrendezésre kerül a Telekomosok Fesztiválja....

A Ghost koncertfilmje, a Rite Here Rite Now júniusban a mozikban!

Június két napján érkezik a Pannónia Entertainment soron következő koncertes filmeseménye, amely...