hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Mini kozmetikai szettek a közelgő utazásokhoz
Tippek

Mini kozmetikai szettek a közelgő utazásokhoz

12
mini kozmetikai szettek utazáshoz

Mi nők gyakran szembesülünk azzal a problémával a nyaralásra történő csomagolás során, hogy a különféle pipereholmik rengeteg helyet foglalnak a bőröndben.

Ez ugyan egy autós utazás során még áthidalható, ha viszont repülővel megyünk valahová, akkor komoly fejtörést okozhat. El kell döntenünk ugyanis, hogy milyen szépségápolási termékeket vigyünk magunkkal, ráadásul ezeknek még bele kell férniük a 100 ml-es korlátozásba is.

Erre kínálhatnak remek megoldást a különféle kozmetikai szettek, amelyekből a mai cikkünkben megmutatjuk a kedvenceinket.

Szett a sminkeléshez

A DOUGLAS Benefit Cosmetic kategóriájában is elérhető Benefit Making Spirits Glam kozmetikai szettet mi szinte minden utazásunk alkalmával visszük magunkkal, mivel szinte mindent tartalmaz, ami egy nagyszerű smink elkészítéséhez szükséges.

Megtalálható benne egy sminkalap a make-up alá a bőr kisimításáért és a pórusok minimalizásáért, egy precíz szemöldökceruza, egy matt hatással rendelkező bronzosító púder és egy mini szempillaspirál is az extra hosszú pillákért.

Szett az arcápoláshoz és a sminkeléshez

Az egyik kedvenc arcápoló szettünk az Ava’s Mini Kit 2.0, amely az összes kedvenc Florence by Mills terméket tartalmazza, ráadásul szuperpraktikus utazóméretben. Van benne egy szempillaspirál, egy arctisztító, egy hidratáló, egy szájfény és egy peel-off maszk, egy szóval minden, ami a tökéletes bőrápoláshoz és a gyönyörű sminkhez szükséges.

A nyaralás alatt sem kell tehát lemondanunk a szépségápolási szeánszunkról, és megelégednünk egy sima hidratálóval. Ez a szett ugyanis gondoskodik majd a bőrünk hidratáltságáról, kényelméről és ragyogásáról.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy ezek a termékek egy stílusos, trendi lila színű táskában érkeznek, ami abszolút megkönnyíti a rendszerezésüket és a tárolásukat otthon vagy útközben. Kellhet ennél több?

Szett a testápoláshoz

A DOUGLAS Home Spa Villa Bali Daily Spa Set nem csupán az otthoni kényeztetés során jöhet jól, hanem akár a nyaralás alkalmával is. A szantálfa és az édes frangipani virág kombinációja gondoskodik majd a relaxálásunkról egy hosszú és fárasztó kirándulással töltött nap után a szállodai szobánkban.

Szett a kéz- és lábápoláshoz

A megfelelő kéz- és lábápolást az utazások alkalmával sem lehet hanyagolni, így a felsorolásunkat egy ehhez elengedhetetlen szettel zárjuk, ami nem más, mint az Alma K Happy Hands Happy Feet Kit.

Ez a szett ugyanis két olyan Holt-tengeri ásványi anyagokat, növényi olajokat és kivonatokat tartalmazó hidratáló krémet is rejt, amelyek tökéletes kényeztető és tápláló hatást biztosítanak ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A fentebb leírtakból is látható tehát, hogy még akkor sem kell feltétlenül kompromisszumot kötnünk, ha repülővel utazunk valahová. Szimplán csak segítségül kell hívnunk a praktikus mini kozmetikai szetteket.


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Hasznos tippek az szja-bevallásokkal kapcsolatban

A 2023. évi szja-bevallás benyújtására már kevesebb mint két hét áll a...

Vizsgaidőszak: a gyorsételek és a túlzott cukor- vagy koffeinbevitel ronthatja az eredményt

Míg a tápláló, vitamindús, rostokban gazdag ételek serkentik az agyműködést és segítenek...

Hasznos tudnivalók a kollagénről

A kollagén manapság az egyik legszélesebb körben alkalmazott étrend-kiegészítő, előszeretettel fogyasztják nők...

Adj vászonképet ajándékba!

Szeretnéd meglepni valamelyik szerettedet a születésnapja, vagy az egyik barátodat a házavatója...