hétfő , 20 május 2024
Kezdőlap Tippek Adj vászonképet ajándékba!
Tippek

Adj vászonképet ajándékba!

12
egyedi vászonkép ajándék

Szeretnéd meglepni valamelyik szerettedet a születésnapja, vagy az egyik barátodat a házavatója alkalmából valami különleges dologgal, de fogalmad sincsen, hogy mi legyen az?

Gondoltál már arra, hogy egy egyedi vászonképet adj neki?

A Vászonkép Szalon kínálatában ez a fajta fali dekoráció elkészíttethető egy saját fényképből, montázs formájában vagy egy olyan kommersz képből, amely leginkább illik az ajándékozott stílusához.

Tegyük fel mondjuk, hogy ő egy művészlelkű egyén! Ebben az esetben a legjobb választást számára egy festői hatású vászonkép jelentheti. Ha szükséged lenne további inspirációra, akkor jó hír, hogy az említett webáruház különböző ötleteket is ad a vászonkép megvalósításához.

Időtálló és tartós ajándék

Mivel a Vászonkép Szalon magas minőségű anyagokat és nyomtatótechnológiát használ, így az általuk legyártott vászonképek évekig megőrzik majd az eredeti állapotukat. Mindez pedig azt jelenti, hogy az ajándékod hosszú időn keresztül díszíteni fogja majd az otthonod falát.

Milyen képből lehet jó vászonkép?

Röviden erre a kérdésre úgy tudnánk válaszolni, hogy technikailag minden olyan digitális képből szép vászonkép alkotható, amelynek megfelelő a mérete és a minősége hozzá. Ez lényegében azt jelenti, hogy minél nagyobb az eredeti kép mérete, annál nagyobb méretben készíttethetsz belőle vászonképet úgy, hogy közben a minősége is megfelelő maradjon.

De egyébként az említett webáruház munkatársai minden egyes rendeléshez feltöltött képet manuálisan ellenőriz, és ha valamilyen problémát észlel, akkor felveszi veled a kapcsolatot, hogy közösen találjatok rá megoldást.

Ha viszont mindent rendben találtak, akkor elkészítenek egy úgynevezett nézőképet, amelynek a segítségével pontosan látni fogod majd, hogyan is fog kinézni a választott fotó a vásznon.

Ha nem tudsz dönteni a képek közül, ajándékozz vászonkép kollázst!

Nem kell kétségbeesned, ha van egy halom szuper képed, amelyek közül egyszerűen képtelen vagy dönteni, mivel ott van még lehetőségként a több képből álló sorozat vagy kollázs készíttetése.

Engedd szabadjára a fantáziád! Keverd össze a négyzet alakú, az álló vagy fekvő, illetve a különböző méretű képeket, és alkoss egy igazán egyedi és látványos lakásdekort a megajándékozott nappalijába vagy hálójába!

De azért arra ne felejts el odafigyelni, hogy a stílusos vászonkép kollázs titka az egymással színvilágban, témában összeillő képek kiválasztásában rejlik! Tehát semmiképpen sem javasolt a fekete-fehér képekhez színes fotókat párosítani, és természetesen ugyanez igaz fordítva is.

Mit tudhattál meg?

Egy egyedi vászonkép kedves, szívhez szóló és maradandó ajándékot jelenthet bármilyen különleges alkalomra. Azt üzeni ugyanis a megajándékozottnak, hogy “fontos vagy nekem és gondolok rád”.


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Hasznos tippek az szja-bevallásokkal kapcsolatban

A 2023. évi szja-bevallás benyújtására már kevesebb mint két hét áll a...

Vizsgaidőszak: a gyorsételek és a túlzott cukor- vagy koffeinbevitel ronthatja az eredményt

Míg a tápláló, vitamindús, rostokban gazdag ételek serkentik az agyműködést és segítenek...

Hasznos tudnivalók a kollagénről

A kollagén manapság az egyik legszélesebb körben alkalmazott étrend-kiegészítő, előszeretettel fogyasztják nők...

Mini kozmetikai szettek a közelgő utazásokhoz

Mi nők gyakran szembesülünk azzal a problémával a nyaralásra történő csomagolás során,...