szombat , 7 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Neked is vannak vágyaid, amelyeket még magadnak sem mersz bevallani?
Tippek

Neked is vannak vágyaid, amelyeket még magadnak sem mersz bevallani?

37
vágyaim

Nyugalom, nem kell, hogy felelj, legalábbis hangosan és nyílt színen nem. Ellenben önmagadnak mindenképpen jó, ha őszintén megválaszolod a kérdést. Nyugalom, mindenkiben vannak olyan vágyak, ábrándok, amelyeket még sokszor saját maga előtt is szégyell, így ha benned is kavarognak hasonló érzések, akkor megnyugtatunk: nincs veled semmi baj.

Az ember kíváncsi teremtmény, és mint olyan, szeret felfedezni, új dolgokat kipróbálni. Tedd fel magadnak te is a kérdést: “Nekem mik a vágyaim? Én mi után vágyakozom? Mi az, amit még nem próbáltam, de szívesen megtenném?”.

Ha férfiként olvasod ezeket a sorokat, akkor felmerülhet a guminő vagy szexbaba bevetésének a gondolata. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis ezek a szexuális segédeszközök, amelyek többek között a Vágyaim.hu webáruházában is kaphatóak, igencsak változatosak, kidolgozottak és prémiumminőségűek. És nem ez az egyetlen jó dolog velük kapcsolatban. Mai cikkünkben megmutatjuk, miért érdemes tenned egy próbát, ha már a vágy megszületett.

Biztonságos, szabad és változatos

Számtalan előnnyel bírnak a guminők, mutatjuk is a legfontosabbakat:

  • 100%-ig biztonságos, amennyiben megfelelően megtisztítod használat előtt és után. Akár párkapcsolatban élsz, akár egyedül, szabad a vásár: nem kapsz el nemi betegséget, és még megcsalásnak sem minősül egy szexbabás légyott.
  • Számtalanszor hangsúlyozzuk, hogy a szexben minden csak közös megegyezéssel, konszenzusos alapon történhet. Most azonban ezt nem mondjuk, hiszen a guminők legnagyobb előnye, hogy nem kell a beleegyezésüket kérni, a legádázabb fantáziádat, a legmocskosabb vágyaidat is bátran kiélheted rajtuk.
  • Ebből adódóan teljesen változatosak lehetnek az együttlétek is, mivel itt nincs olyan, hogy a kettőtök kedvenc póza, itt csak az van, ami a te kedvenced!

Apropó, pózok! Hozunk néhány ötletet!

Milyen pózokat ajánlunk?

Nem nehéz kitalálni, hogy sokkal könnyebb bármilyen extrém pózt kipróbálni egy-egy szexbabával, de az alábbi három póz nyújtja a legtöbbet a tapasztalatok szerint:

  • A fordított V: a hátán fekvő guminődet a derekánál ragadod meg, és hajtod előre. Extra mély behatolást tesz lehetővé.
  • A bölcsőpóz intim és bensőséges hangulatot teremt, hiszen magadhoz ölelve juthatsz be a guminő szentélyébe.
  • Az olló esetében is fekszik a guminő, te emeled az egyik lábát, és oldalról teszed magadévá.

Érdemes minél többet kipróbálni, hogy megtaláld azt, ami neked a legjobb, de első lépésként válaszd ki a szexbabádat!

Válogass kedvedre!

Ha alaposan áttanulmányozod a Vágyaim.hu guminőinek a minőségi és széles kínálatát, akkor egészen biztosan meg fogod találni azt a változatot, amelyik a leginkább az ízlésednek való, illetve amelyik a legtöbb vágyat korbácsolja fel benned.

Társadul szegődhet a messzi Svédország hideg szépsége, Anna, de a fekete Királynő is az ágyadban landolhat, ha úgy döntesz. Sőt, akár olyan speciális kívánságaid is teljesülhetnek, hogy nagy mellű vagy épp nagymama korú guminőd legyen. A döntés és az öröm a tiéd, válassz hát okosan!


Kapcsolj ki! További friss híreket talál az oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Prémium eszpresszógépek – 3D-tervezéssel

Létre is jött egy új kategória, megszületett Mina. A 3D-modellezés előnyeit nemcsak...

Én akkor is megcsinálom! – ez akár életed szlogenje is lehetne

Kissé klisésen hangzik, hogy az életed nem a körülményektől, hanem a körülményekre...

Felnőttkori ADHD? Igen, létezik!

Manapság sokat hallani arról, hogy egyre több gyereket diagnosztizálnak ADHD-val. E rövid...

Néhány szó a rendezvények biztosításáról

Rendezvényekre mindenki szeret járni, de csakis olyanokra, amelyek biztonságosak. Egy pincehelyiségben megrendezett...