kedd , 16 április 2024
Kezdőlap Tippek Az LG három hónapig ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál okostévéin
Tippek

Az LG három hónapig ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál okostévéin

39
lg apple tv előfizetés

Három hónapos ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál az LG okostévék tulajdonosainak az LG Electronics (LG).

Az ajánlat 93 országban, köztük Magyarországon is érvényes 2024. február 6-tól 2024. április 30-ig az új Apple TV+ felhasználók számára. Az ingyenes próbaidőszak a 2018-as, vagy későbbi gyártású 4K és 8K LG okostévéken, az Apple TV alkalmazáson belül érhető el.

Az Apple TV+ alkalmazáson lebilincselő dráma- és vígjátéksorozatok, játékfilmek, érdekfeszítő dokumentumfilmek, valamint gyermek- és családi tartalmak egyaránt elérhetőek. Az alkalmazásban olyan elismert, világsikernek számító sorozatokat találnak meg a felhasználók, mint a Monarch: A szörnyek hagyatékaA levegő urai, A siló, Az eltérített járat, a The Morning Show, az Alapítvány, az Utolsó befutók, vagy a többszörös Emmy-díjas Ted Lasso. Emellett az Apple saját gyártású, díjnyertes filmjei, köztük a tíz Oscar-díjra jelölt, Martin Scorsese rendezésében készült Megfojtott virágok, valamint az Oscar-díjas történet, a CODA is megtekinthető.

Az LG okostévék tulajdonosai korlátozott ideig ingyenesen férhetnek hozzá az Apple saját gyártású műsoraihoz, sikersorozataihoz és filmjeihez

lg okostévé apple tv előfizetés

Az LG piacvezető tévéi Dolby Vision és Dolby Atmos technológiával teszik teljessé az otthoni szórakozási élményt, az LG okostévé-felhasználók pedig e funkciók révén 4K-ban élvezhetik az Apple TV+ tartalmait. A vállalat 2024-es prémium tévéi az iparágban elsőként támogatják egyszerre a Dolby Visiont és a Filmmaker Mode-ot is, amely funkció a Dolby Visionben masterelt Apple TV+ tartalmakkal érhető el – ezt külön jelzés mutatja a streaming platformon.

Az LG elkötelezett amellett, hogy a tartalmak és szolgáltatások széles választékával, a tévék által garantált kategóriaelső képminőséggel és magával ragadó hangzással új szintre emelje a televíziózás élményét. Az LG okostévé-felhasználók a sokoldalú és felhasználóbarát webOS platformmal kényelmesen használhatják az LG okostévék által kínált teljes tartalom- és szolgáltatáscsomagot.


Kapcsolj ki! További friss híreket talál a oxox.hu főoldalán! Kövesse a technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Fenntarthatósági kihívások teljesítésére ösztönöz a HUMDA

Zöld Életre Valók néven indít fenntarthatósági kampányt március 21-én a Széchenyi Egyetemi...

Autós programok korosztálytól függetlenül mindenkinek

Onnantól kezdve, hogy egy kisfiú elkezd kúszni, vagy megtanul ülni, nagyon hamar...

A tükörmegvilágító nélkülözhetetlen eszköz a fürdőszobában

A tükörmegvilágítók használata elengedhetetlen a fürdőszobában. Nap mint nap hatalmas segítséget jelenthetnek...

A Bartholin-ciszta erős fájdalmat is okozhat

Mit érdemes tudni a Bartholin-mirigy gyulladásáról? Milyen tünetei lehetnek a Bartholin-cisztának, -tályognak?...